Mycket av vår tid kretsar ju kring mat. Det är alltid trevligt att umgås kring en god middag. Det är inte alla dagar man vill, orkar eller hinner lägga ned så mycket tid på matlagningen. Andra dagar finns tid för långkok och desserter. Här på sidan kan du förhoppningsvis få tips och inspiration till att testa något nytt. Jag skriver ofta om vardagsmat och sötsaker men oxå om festmåltider och nyttigheter - helt amatörmässigt. Recepten är en blandning av egenpåhittat, ihopmixtrat, läst, fått eller köpt. En del rätter är gjorda hemma, andra har anvjutits på restaurang. Ett och annat egenhändigt gjort kort även kan dyka upp då och då. Hoppas du får en trevlig stund här på sidan!

Om du vill kommentera en rätt & kanske ge tips till oss andra - precis nedanför inlägget finns en KommentarsIkon, bara att klicka och skriva in! Du behöver inte vara inloggad för att kommentera längre.


torsdag 13 januari 2011

Hajkbanan

Till måndagsmiddag åt vi KorvStroganoff och Ris. Blev sedan väldigt sötsugen. Så jag "lyxade" till det och gjorde Hajkbanan som måndagsdessert. Var evigheter sedan jag åt detta och det stillade sötbegäret perfekt. Hade vi haft glass hemma hade det passat till!

Skär en skåra i en banan och tryck i några bitar Choklad. Ställ in bananen i ugnen på 200 grader i drygt 10 minuter.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar