Hittade dessa goda Bountykulor på Victorias matplatsen på bloggfamiljen. Jättegoda!!
Mina blev iofs inte så runda och fina men goda var de ändå :)
Mina blev iofs inte så runda och fina men goda var de ändå :)
Till ca 50 bollar:
50 g smör
50 g smör
1/2 dl sirap
1/2 dl florsocker
2 dl vispgrädde
1 krm salt
200 gr (1fp) kokosflingor
200 g ljus blockchoklad
Blanda smör, sirap, florsocker, vispgrädde och salt i en kastrull och koka i 5-8 minuter, tills smeten börjar bli lite seg. Rör i kokosen. Låt smeten svalna något och rulla sedan små bollar och lägg på en bricka/plåt. Ställ i frysen ca 30 min.
Smält chokladen över vattenbad. Doppa kokosbollarna i chokladen och låt dem stelna på bakplåtspapper. Förvara dem kallt.
Gjorde oxå dem! Supergoda!
SvaraRaderaJa det är de verkligen! Kul att du är här och kommenterar, uppskattat!! :)
SvaraRadera