I frysen fanns även torsk och i kylskåpet hittade jag en överbliven oöppnad burk Relish Pinjur (en grönsaksblandning med paprika, lök och tomat som passar till kött, fisk och fågel).
400 gr Torsk Saltas och Peppras och läggs i en ugnsform. ½ Lök hackas samt en liten röd Paprika skivas i mindre bitar och strös över fisken.
Blanda ihop 2 dl Creme fraiche, 2 dl Vispgrädde, ca 6 msk Relish Pinjur, 1 Fiskbuljong, 3 msk Vitt vin, Salt & Peppar. Häll detta över fisken.
400 gr Torsk Saltas och Peppras och läggs i en ugnsform. ½ Lök hackas samt en liten röd Paprika skivas i mindre bitar och strös över fisken.
Blanda ihop 2 dl Creme fraiche, 2 dl Vispgrädde, ca 6 msk Relish Pinjur, 1 Fiskbuljong, 3 msk Vitt vin, Salt & Peppar. Häll detta över fisken.
Ris var gott att äta till :)
/Jejja
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar