I Bunke 2: vispas 2 Äggvitor.
I Bunke 3:
Vispa ihop 2 Äggulor &
Vispa ihop 2 Äggulor &
1 dl Socker.
Rör i 1 tsk vaniljsocker, saften av 1 pressad Citron samt 2 dl Creme fraiche.
Blanda ihop den vispade grädden (bunke 1) med ingredienserna i bunke 3.
Blanda ihop den vispade grädden (bunke 1) med ingredienserna i bunke 3.
Vänd sedan i de vispade äggvitorna (bunke 2) med de övrig ingredienserna i bunke 3.
Smula digestivekex och lägg i botten av en form, gärna med avtagbar kant. Häll ut smeten ovanpå. Ställ in i frysen och låt stelna.
Servera glasstårtan som den är, garnera med färska bär
eller bjud med bär i en skål bredvid.
/Jejja
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar