Hittade ett recept i senaste Buffe som jag var tvungen att testa.
För ca 4 personer:
8 skivor Lövbiff
1 liten rödlök
8-10 sardeller
1 kruka basilika
2 msk kapris (använde jag, stod 1 msk i receptet)
Smör till stekning
Flingsalt
Svartpeppar
Serverad med:
4 st Äggulor
Potatis
Färsk timjan
Ugnsbakade tomater
Skala och hacka rödlöken. Hacka sardeller och basilika. Blanda ihop rödlöken, sardeller, basilika och kapris.
Salta och peppra köttet och stek lövbiffen hastigt på varje sida i smör.
Knäck äggen och separera äggulan från vitan.
Lägg upp lövbiffen på en tallrik och placera en hög av lök/kapris röran ovanpå, toppad med äggulan. Servera potatis och ugnsbakade tomater till.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar