125 g smör
100 g vit choklad
2 dl vetemjöl
2 1/2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
1/4 tsk salt
1,5 dl riven mandelmassa
3 ägg
Sätt ugnen på 180 grader.
Smält smöret och låt den vita chokladen smälta i smöret.
1,5 dl riven mandelmassa
3 ägg
Sätt ugnen på 180 grader.
Smält smöret och låt den vita chokladen smälta i smöret.
Rör först ihop Mjöl, Socker, Vaniljsocker, Salt och riven Mandelmassa.
Rör i smörblandningen.
Tillsätt sedan äggen.
Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant, och häll i smeten.
Grädda i 25 minuter i mitten av ugnen.
Servera kakan kall med en klick grädde och bär.
Jessica!
SvaraRaderaDen här kakan var helt suveränt god. Kommer att göra den själv...
Annika
Serverade kladdkakan med färska jordgubbar och grädde. Supergott!
SvaraRadera/Ing-Marie