Det här blev resultatet.........
Skala och koka potatis.
8oo gr Blandfärs, 3 Ägg, Salt, Peppar och 3 pressade Vitlöksklyftor rörs ihop. Tärnad fetaost och strimlad soltorkad tomat (i olja) läggs oxå i och blandas med köttfärsen.
Forma med händerna och stek i pannan.
Lägg sedan biffarna i en ugnsform, under folie i ugnen, på 200 grader.
Häll i drygt 3 dl Matlagningsgrädde/grädde, ca 2 dl av Potatisvattnet, Salt, Peppar, Soja, en klick svart Vinbärsgele samt drygt 1 msk Soltorkade tomater i stekpannan med stekresterna från biffarna. Red ev såsen. Låt puttra några minuter. Smaka av!
Sila såsen över biffarna i ugnsformen.
Låt sedan formen stå kvar i ugnen och puttra några minuter så att biffarna blir helt genomstekta/kokta. Under tiden förbereds ev grönsaker och dukning.
Jag serverade biffarna med potatis och morotsstavar!
Ett litet tips från mig när ideerna tryter ;)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar