Vi hittade ett nytt sätt att äta Tacos på efter ett recept på Gräddfilsförpackningen. Smakade riktigt gott både i mjukt och hårt bröd. Vi använde grön pesto istället för röd som föreslagits och tog i lite extra av chili och gräddfil.
150 gr Fetaost
1 burk (ca 400 gr) Svarta bönor
½ röd Chilipeppar
1 röd Paprika
2 st Salladslökar
2 dl Gräddfil
3 msk röd Pesto
2 msk strimlad Basilika
½ tsk Salt
Isbergssallad
Tacoskal eller mjuka bröd
Skölj Bönorna i kallt vatten. Tärna Osten. Kärna ur och hacka Chilin samt strimla Paprikan och Salladslöken. Blanda ihop Gräddfil, Pesto, Basilika och Salt och vänd i de andra ingredienserna. Servera bönröran i Tacoskal eller mjuka Tortillabröd tillsammans med skuren sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar