Lagade middag med delar av min kära familj en kväll. Det smakade riktigt bra och kändes nyttigt oxå med fisk och en massa grönsaker!!
Champinjoner stektes med salt & peppar.
Broccoli, i mindre bitar, samt grön Sparris kokade i saltat vatten i ca 3 minuter.
Palsternacka, Paprika och Morot skars i mindre bitar och ugnsbakades med olja, salt och peppar på 225 grader i ca 20 minuter.
Lax delades i portionsbitar och stektes i panna med salt och peppar.
Champinjoner, Broccoli, Sparris, Palsternacka, Paprika och Morot blandades i en form tillsammans med Fetaost samt Salt och nymalen Peppar.
SenapsSås: 2 dl Creme fraiche, drygt 1 msk Johnnys söt/stark Senap, ½ tsk Dijon Senap, Salt, Peppar och finhackad Gräslök blandades ihop till en kall sås. Den passade perfekt till!! Gräslöken gjorde att man kom att tänka på sommaren :)
SenapsSås: 2 dl Creme fraiche, drygt 1 msk Johnnys söt/stark Senap, ½ tsk Dijon Senap, Salt, Peppar och finhackad Gräslök blandades ihop till en kall sås. Den passade perfekt till!! Gräslöken gjorde att man kom att tänka på sommaren :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar