ca 600 gr Laxfile
ca 2 dl Linser
Soja
Olivolja
Balsamvinäger
2 msk Pesto
1 dl Olivolja
100 gr Ruccola
1 granatäpple
Citronpeppar/Cajunpeppar
Sparris
Salt
Peppar
Flingsalt & Svartpeppar till servering
Starta med att koka Linserna i 20 minuter smaksatta med Soja. Låt dem stå kvar i vattnet då de svalnar, häll sedan av vattnet. Rör ihop och smaksätt linserna med Olivolja, Balsamvinäger, Salt & Peppar.
Pestosky: Mixa 2 msk Pesto med 1 dl Olivolja och 1 näve Ruccola. Smaka av med salt och peppar.
Stek Sparrisen så den blir ät-mjuk.
Rensa laxen och krydda den med Citronpeppar eller Cajunkrydda och stek i panna. Torrstek eller med en klick smör/olja.
Dela ett granatäpple och tag ut kärnorna.
Servera en hög med Linser, en näve Ruccola och Sparris på en tallrik. Lägg på laxen samt fördela Pestosky och Granatäpple runt om. Strö lite Flingsalt och nymalen Svartpeppar på!
Ät gott & Må bra!! =)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar