Hej!! Ja då var det måndag igen. Vad tiden går fort!! Tänkte i alla fall pigga upp med ett litet dessert-tips så här i veckans början. Kanske något att göra till helgen eller varför inte förgylla en vanlig vardagsmiddag med? Efter en mycket trevlig middag tillsammans med vänner vi inte träffat på ett tag så avslutades kvällen med en god efterrätt. Flädersorbe, "dränkt" i flädercider, toppad med Noblesse. Riktigt fräscht, festligt och gott till kaffet!!
Hej! Att äta & laga mat är ju nödvändigt för att leva. Jag tycker om att fota, skriva, fixa med layout, samla recept, laga mat och självklart att äta!! Jag är en riktig Gotte-gris!! Så för att göra det ännu roligare så skriver jag i denna blogg.
Mycket av vår tid kretsar ju kring mat. Det är alltid trevligt att umgås kring en god middag. Det är inte alla dagar man vill, orkar eller hinner lägga ned så mycket tid på matlagningen. Andra dagar finns tid för långkok och desserter. Här på sidan kan du förhoppningsvis få tips och inspiration till att testa något nytt. Jag skriver ofta om vardagsmat och sötsaker men oxå om festmåltider och nyttigheter - helt amatörmässigt. Recepten är en blandning av egenpåhittat, ihopmixtrat, läst, fått eller köpt. En del rätter är gjorda hemma, andra har anvjutits på restaurang. Ett och annat egenhändigt gjort kort även kan dyka upp då och då. Hoppas du får en trevlig stund här på sidan!
Om du vill kommentera en rätt & kanske ge tips till oss andra - precis nedanför inlägget finns en KommentarsIkon, bara att klicka och skriva in! Du behöver inte vara inloggad för att kommentera längre.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar