Fin dukning mötte oss vid middagen på kvällen.
Förrätten - "Sjögräs", sallad med asiatisk smak, skulle tippa på något liknande fisksås samt sesamfrö. Marnerad räkor med apelsin. Pilgrimsmussla med citron.
Huvudrätten - Sechuanpeppartsekt oxfile, potatiskaka med chevreost samt grillad tomat. Köttet var riktigt mört och gott kryddat.
Nygjort kaffe. När timglaset runnit ned var det dags att pressa ned och servera kaffet.
Efterrätten - Citron- & marängpaj.
Lunchen bestod av örtbakad torskrygg med krossad potatis och Balsamicosås samt bönor.
Lunchen och SPAvistelsen avslutade med Turkisk Yoghurt med honung toppad med persika. Ovanpå lite musli liknande crunch, troligen ugnstorkat med socker.Missade tyvärr ta bild på frukosten som också var riktigt god. Älskar hotell-frukostar!!!
Jag åkte hem avslappnad och mätt ;)

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar