Mycket av vår tid kretsar ju kring mat. Det är alltid trevligt att umgås kring en god middag. Det är inte alla dagar man vill, orkar eller hinner lägga ned så mycket tid på matlagningen. Andra dagar finns tid för långkok och desserter. Här på sidan kan du förhoppningsvis få tips och inspiration till att testa något nytt. Jag skriver ofta om vardagsmat och sötsaker men oxå om festmåltider och nyttigheter - helt amatörmässigt. Recepten är en blandning av egenpåhittat, ihopmixtrat, läst, fått eller köpt. En del rätter är gjorda hemma, andra har anvjutits på restaurang. Ett och annat egenhändigt gjort kort även kan dyka upp då och då. Hoppas du får en trevlig stund här på sidan!

Om du vill kommentera en rätt & kanske ge tips till oss andra - precis nedanför inlägget finns en KommentarsIkon, bara att klicka och skriva in! Du behöver inte vara inloggad för att kommentera längre.


måndag 17 maj 2010

Kyckling & Ris

Kycklingfileer steks i panna.
Salta och peppra.
Häll på en "dutt" av Sweet-Chili-Sås, Chili-sås, Kycklingfond & Soya. Gör detta på båda sidorna av kycklingen. När fileerna fått lite stekyta, häll på grädde och låt puttra under lock tills de är genomstekta.
Smaka av och tillsätt ev mer av någon ingrediens.

Servera med tex fullkornsris (opolerat och långkornigt) & Sallad.
























/Jejja


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar