Det blev ingen tårta till 1-årsdagen men närapå...
I helgen har vi smaskat på Marängswiss. Det är ju bara så gott, eller hur!?!
Spröda Maränger:
3 Äggvitor
1½ dl Socker
5 droppar Citron
Vispa 3 Äggvitor med ½ dl Socker samt 5 droppar citron tills det går att vända bunken utan att det rinner ut. Rör försiktigt i ytterligare 1 dl Socker.
Klicka ut smeten på en bakplåtsklädd plåt. Grädda på 100-125 grader i 45-60 minuter
Jag fick ut ca 20 st Maränger av smeten, men jag gjorde dem ganska stora :)
GRATTIS till 1 år med din blogg! Kul att du fortsätter. Jag har fått många bra tips och ser fram emot fler läckerheter.
SvaraRaderaTack! Kul att du läser det jag lägger in ;) & tycker om det!! Kram Jejja
SvaraRadera