Godmorgon! Provade att göra en Kladdkaka med Vitchoklad och Mandelmassa. Den var supergod och kletig!! Inspirationen kommer från sarasdelikatesser.blogspot.com där det finns en massa fina godsaker att baka.125 g smör
100 g vit choklad
2 dl vetemjöl
2 1/2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
1/4 tsk salt
1,5 dl riven mandelmassa
3 ägg
Sätt ugnen på 180 grader.
Smält smöret och låt den vita chokladen smälta i smöret.
1,5 dl riven mandelmassa
3 ägg
Sätt ugnen på 180 grader.
Smält smöret och låt den vita chokladen smälta i smöret.
Rör först ihop Mjöl, Socker, Vaniljsocker, Salt och riven Mandelmassa.
Rör i smörblandningen.
Tillsätt sedan äggen.
Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant, och häll i smeten.
Grädda i 25 minuter i mitten av ugnen.
Servera kakan kall med en klick grädde och bär.



Jessica!
SvaraRaderaDen här kakan var helt suveränt god. Kommer att göra den själv...
Annika
Serverade kladdkakan med färska jordgubbar och grädde. Supergott!
SvaraRadera/Ing-Marie